Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Total War - 2009. 10. 18. - Hajmáskér

2009.09.22
----- .: Total War :. -----
( Megnyíltak a pokolnak kapui )

 

Szervező: Alba Force és Fehérwar Airsoft Team
Helye: Hajmáskér I. pálya
Ideje: 2009.10.18
Szabályzat: ÁASZ 2.0 - Általános Airsoft Szabályzat 2.0
Gyülekező: 8:00-tol
Beléptetés : 8:00-tol ( a kapunál, és itt lesz ellenőrizve a Dresscode is !! )
Kronózás: 9:00-tol
Kezdés: 10:00-tol
Nevezés: 1000 Ft

 

Háttér :

A NATO berkin belül az USA rakéta védelmi rendszerit akar telepíteni a Varsói Szerződés volt tagállama, lengyel ország területére. Oroszország a természetéből fakadólag tiltakozik a telepítés ellen, mert a saját területi szuverenitását véli veszélyeztetni. Putyin elnök tárgyalni kényszerül a NATO-val, mert saját hazájában óriási tüntetéseket szerveznek a nacionalista pártok. Az Orosz vezérkar úgy érzi, a NATO lábbal tapossa a nemzeti büszkeségüket, és azt hangoztatják Putyin elnök nem áll ki saját népéért. Rövid időn belül döntést hoz a vezérkar, Putyint elkel távolítani. Moszkvai belügyi alakulatok bevonásával puccsot hajtanak végre. Bejelentik, hogy ideiglenesen a vezérkari főnök veszi át az elnöki tisztséget. A nyugat nem hajlandó elismerni az új vezetést, és követeli Putyin visszahelyezését, amíg a követelése nem teljesül megszakít minden tárgyalást Oroszországgal. A vezérkar eközben soha nem látott mértékű erőfitogtató hadgyakorlatot rendel el a Lengyel határ mellet. A hadgyakorlatra felvonuló erők nagysága ellenére a NATO nem hajt végre semmilyen mozgósítást, nem hajlandók tudomást venni az eseményekről, továbbra is a hangzatos tiltakozó kijelentésekre, a megfelelő média visszhangra, és egy esetleges gazdasági embargóra koncentrálnak. Az Orosz hadsereg felvonulása után a hadgyakorlat kezdetén egy SZU-27 es „ véletlenül „ megsérti a Lengyel légteret és tiltót területre téved. A lengyel légvédelem lelövi. Az Orosz vezérkar tajtékzik a dühtől, és agresszióként kezeli, az Orosz nép bosszút követel. A vezérkari Főnök kiadja a parancsot, a határon állomásozó ugrásra kész hadseregnek, és megindulnak lengyel országon keresztül. A felkészületlenül zavartan kapkodó NATO nem képes megállítani az Orosz áradatot, 3 nap múlva Lengyelország kapitulál, és újra Orosz lánctalpak tapossák Németország földjét. A NATO erők az Odera mentén helyezkednek be védelemre, terveit megállítani az előre törést, és utána ellentámadást indítani.


2009.X.18. 10:00 kor az orosz erők gyalogos ezrede megpróbál átkelni a folyón, és felszámolni a vele szemben álló NATO könnyű lövész ezredet……

 

Dresscode :
North Atlantic Treaty Organisation (NATO)
minden digitális minta (MARPAT, ACU), Flecktarn, Multicam öltözet, bonnie, sisak, patrol cap.
málhamellény bármilyen lehet.

Oroszországi Föderációs Fegyveres Erők

Minden orosz minta, magyar 3-4szín, woodland, OD, DPM, Tigerstripe öltözet, bonnie, sisak, patrolcap,
bármilyen málhamellény.


SIVATAGI ÉS FEKETE RUHA EGYIK FÉLNEK SEM ENGEDÉLYEZETT !

Feladatok :

Mind a két oldalon kijelölt ezred parancsnok lesz, és 3 db. század parancsnok. akiknek a szava szent! Az a raj, amely mégis megtagadja a parancsot, az 1. alkalommal félórás pihenőre megy. 2. alkalommal a hadbíróság kivégzi őket és mehetnek haza. A parancsnokok nem fognak lehetetlen feladatot adni. Ha mégis, azt a raj legjobb tudása szerint végre kell hajtani!

 

NATO
Parancsnok: Meta Ezredes
A harcálláspontok védelme, megakadályozni az Orosz áttörés, a kapott parancsok maradéktalan végrehajtása !

Orosz
Parancsnok: Lenyn Ezreses
A pontom hidat felállítani, a visszaállót kiépíteni, az ellenséges harcálláspontokat elfoglalni, a kapott parancsok maradéktalan végrehajtása !

A Folyón történő átkelés
1. pontom hídon : a híd lerakását, kiépítését csak az utász szakasz hajthatja végre ( őket a játék elején ki fogjuk képezni )
2. rohamcsónak : a csónakok minimum 3 főt, maximum 5 főt vihetnek. a csónakok szimulálása a következő, 1 fő elöl halad a többiek fogják a vállát, és csak lépésben mehetnek. Az elöl haladó viszonozhatja a tüzet, a többiek nem ( mert ők eveznek )
3. úszás : a gyalogos katona tud úszni. Az úszás a következő képen lehet: a kijelölt folyószakaszt át kell kúszni. úszás közben nem lehet visszalőni.

Parancsnokságok :
Mindegyik félen 1 főparancsnoka, és 3 századosa lesz.
Az elvesztésüket büntetjük.
Az ezredez , visszaállása 30 perc ez idő alatt az egész ezrednek rádió csend van !!
A századosok, visszaállása 30 perc ez idő alatt az egész századnak rádió csend van !!

Tüzérségi tűz :
Csak a parancsnokok kérhetik, és csak koordinátára. A rendezők a becsapódás helyen dudával fogják jelezni, és eldönteni a pusztítás mértékét.

Medic rendszer:
Mindegyik szakasz dedikált medic rendelkezik, akinél x számú medicszalag lesz. A medicek mindenkit gyógyíthatnak, de csak maximum kétszer. a sebesült nem mozog, csak a társai, vagy a doki viheti ki a tűzvonalból. A szalag felkötése élőt 1 percig fognia kell a dokinak a sebesültet. Medicet, csak egy másik medic gyógyíthatja. A medic szalagokért a játék előtt lövetés lesz, és a játék folyamán még szerezhető lesz ( az hogy hogyan az még titok )

Visszaállási szabályok:
A kivérzett vagy megkéselt játékos egyedül elsétál a visszaállóra és ott megvárja a szakaszát, csak a saját szakaszával állhat vissza a játékba!
A visszaállási idő negyed óránként. 15, 30, 45, 00, mindkét oldalon.
Kivérzési idő : 5 perc.

Rádiózás.
Minden szakaszban 1 fő rádiósnak kell lennie. Ez a poszt a játék elejétől, a végéig nem átadható ! Csak a kijelölt rádiósok forgalmazhatnak a fő csatornákon. szakaszon belüli kommunikáció csak az alcsatornákon lehet
A szakaszok, csak a századosukkal beszélhetnek a fő csatornán és a századába tartozó mászik szakasszal.
a századosok külön csatornán tartják a kapcsolatot az ezredessel.
( minden szakasznak kötelező 1 db. rádió, és ajánlott 1db,. tartalékba )

Rádió csatornák :
NATO parancsnok ( Meta ): 1 csatorna
NATO 1. Század: 2 csatorna
NATO 2. Század: 3 csatorna
NATO 3. Század: 4 csatorna

Rendezők: 5 csatorna

Orosz parancsnok ( Lenyn ): 6 csatorna
Orosz 1. rota: 7 csatorna
Orosz 2. rota: 8 csatorna
Orosz 9. rota: 9 csatorna


A játékra való jelentkezés nem = a részvétellel ! Ha még nem játszottál velünk akkor valakinek igazolnia kell azt, hogy Te ( Ti ) a kívánalmaknak megfelelően tudtok viselkedni ! Nem a játékosok meggyisége, hanem a minősége az amit szeretnénk látni a pályán ! Ha még nem ismer senki, de szeretnél rész venne akkor ezt előre jelezd ( pü. nekem ).

 

Jelentkezés :
http://www.blackwaterse.hu/phpBB3/viewt ... f=12&t=979

 

Változás jogát fenntartjuk további részletek hasmarosan.

Csak erős idegzetűeknek !